Oy Stirpe Ab

Ända sedan 1989 har Stirpe hjälpt folk att inreda sina hem och kontor med skjutdörrar och förvaringslösningar. Vår framgång grundar sig på kvalitet och säkra leveranser. Varje kunds önskemål möts med engagemang och omsorg. Produkterna tillverkas skräddarsys omsorgsfullt och kompromisslöst enligt kundens önskemål. Genom åren har vårt produktsortiment vuxit så mycket att vi med säkerhet kan säga att vi kan tillverka det mesta du kan föreställa dig.

Stirpes skjutdörrar och förvararingssystem erbjuder en lösning till alla förvaringsproblem. Våra skjutdörrar och garderober skräddarsys alltid enligt mått och önskemål. Stirpes främsta egenskap är hög kvalitet till en vettig kostnad. Med måttbeställda skjutdörrar och förvaringssystem maximeras utrymmet och tillför oändligt med möjligheter för personlig inredning och förvaring.

Stirpe har erfarna säljpartners som hjälper dig att välja rätt lösning och skicklig snickare som gladeligen hjälper dig med monteringen.

Planera dina egna dörrar och garderober

Nedan finns en länk till Stirpes ritprogram. Genom att registrera dig som användare kan du planera dina egna skräddarsydda skjutdörrar och förvaringsystem.

Inspiration

I vårt bildgalleri hittar du inspiration!

Stirpe – Skjutdörrar och förvaringsystem

Stirpe är ett familjeföretag som är grundat 1986. Företaget är beläget i Lappfjärd, Österbotten, på den finländska västkusten. Stirpe har levererat produkter av hög kvalitet i redan över 30 års tid.