Garderober

Stirpes garderober kan förverkligas och utformas på otaligt många sätt. Hur de utformas och indelas beror på det tillgängliga utrymmets form och mått. Våra garderobsystem skapar obegränsat med kombinationer. Stommen och hyllorna kan vara 18 mm eller 28 mm i material som melamin, fanér eller målad MDF. Dessutom kan man kombinera olika tjocklekar och färger med varandra.

Med hjälp av korgar, lådor, klädgalgar och skenor är det möjligt att skapa ett smart utrymme för dina kläder och övrig förvaring. Med skjutdörrar, vikdörrar eller plandörrar blir garderoben komplett och som helhet även en inredningsdetalj när dörrarna framför garderoben är stängda.

Bekanta dig med vårt planeringsprogram för att komma igång med planeringen av din garderob.

Walk In – Garderober

Om du har gott om utrymme är walk in – garderober den ultimata lyxen och det bästa sättet att förvara dina kläder. Nu för tiden har de flesta av oss mera kläder än utrymme och då vi byter klädstil enligt årstid och modenyck innebär det ofta att vi inte använder alla klädesplagg så ofta som vi önskar.

En walk in – garderob som ger tillräckligt med utrymme för alla dina kläder gör att du kan utnyttja dem mer effektivt samt att skötseln blir enklare. Kläder är trots allt som bilar: de är oftast parkerade, och då är det bättre att parkera dem i ett bra utrymme.

Planera dina egna dörrar och garderober

Nedan finns en länk till Stirpes ritprogram. Genom att registrera dig som användare kan du planera dina egna skräddarsydda skjutdörrar och förvaringsystem.

Inspiration

I vårt bildgalleri hittar du inspiration!

Stirpe – Skjutdörrar och förvaringsystem

Stirpe är ett familjeföretag som är grundat 1986. Företaget är beläget i Lappfjärd, Österbotten, på den finländska västkusten. Stirpe har levererat produkter av hög kvalitet i redan över 30 års tid.