SKJUTDÖRRAR OCH RUMSAVDELARE

Skjutdörrar erbjuder en väldigt platseffektiv lösning. Våra skjutdörrar, rumsavdelare och topphängda skjutdörrar är alltid måttanpassade, enligt kundens mått och önskemål.

Bekanta dig med skjutdörrar och rumsavdelare

GARDEROBER OCH WALK IN – GARDEROBER

Stirpes garderober kan förverkligas i otaligt många utföranden. Hur de utformas och indelas beror på det tillgängliga utrymmets form och mått. Allt tillverkas måttanpassat. Stirpes garderobssystem skapar obegränsat med kombinationer.

Bekanta dig med garderober

VIKDÖRRSGARDEROBER OCH PLANDÖRRSGARDEROBER

Vik-och plandörrsgarderoberna skapar inte enbart förvaringsutrymme, de fungerar även utmärkt som inredningselement. Slutresultatet är alltid stiligt och elegant.

Bekanta dig med vik-och plandörrar

Spacemaker – vägghängt system

Spacemaker  förvaringssystem baserar sig på vägghängda bärskenor. Spacemaker är ett flexibelt system som är lätt att montera.

Bekanta dig med Spacemaker förvaringssystem

Planera dina egna dörrar och garderober

Nedan finns en länk till Stirpes ritprogram. Genom att registrera dig som användare kan du planera dina egna skräddarsydda skjutdörrar och förvaringsystem.

Inspiration

I vårt bildgalleri hittar du inspiration!

Stirpe – Skjutdörrar och förvaringsystem

Stirpe är ett familjeföretag som är grundat 1986. Företaget är beläget i Lappfjärd, Österbotten, på den finländska västkusten. Stirpe har levererat produkter av hög kvalitet i redan över 30 års tid.