Skjutdörrar skapar effektivt plats och rum. Skjutdörrarna kan användas för att stänga din garderob eller för att dela in ett rum i två. De kan vara smala, breda, låga höga, topphängda och till och med skärma av din lägenhet.

De flesta av våra skjutdörrar bygger på en aluminium konstruktion som är ett överlägset, robust och tåligt kvalitetsmaterial. Sex olika anodiserade eller pulverlackerade dörrmodeller samt ett brett urval av dörrfyllningar gör att det nästan finns obegränsat med kombinationer och utföranden.

Utöver aluminium dörrarna erbjuder vi även dörrmodeller med melamin-, fanér eller målade profiler. Dessutom har vi topphängda skjutdörrar i vårt sortiment, som inte kräver någon golvskena.

 

Brett sortiment dörrfyllningar

Skjutdörrarna kan utrustas med många olika material. I vårt sortiment finns speglar, glas, melaminer, fanér, naturmaterial samt folieglas. Det går även att kombinera dessa material i dörrarna, vilket ger nästan obegränsade möjligheter.

Alltid anpassat enligt mått

Stirpes alla skjutdörrar tillverkas enligt kundens mått och önskemål.

Planera dina egna dörrar och garderober

Nedan finns en länk till Stirpes ritprogram. Genom att registrera dig som användare kan du planera dina egna skräddarsydda skjutdörrar och förvaringsystem.

Inspiration

I vårt bildgalleri hittar du inspiration!

Stirpe – Skjutdörrar och förvaringsystem

Stirpe är ett familjeföretag som är grundat 1986. Företaget är beläget i Lappfjärd, Österbotten, på den finländska västkusten. Stirpe har levererat produkter av hög kvalitet i redan över 30 års tid.