Liukuovet ovat erinomaisia tilansäästäjiä, jotka toimivat niin vaatekaappien ovina kuin tilanjakajinakin. Ne voivat olla kapeita, leveitä, matalia, korkeita, yläkantoisia tai kiskoilla kulkevia, tai jopa muodostaa sulkeutuessaan yhtenäisen, tasaisen pinnan. Yläkantoiset ovet eivät vaadi lattiaan asennettavia kiskoja. Kaikki liukuovet voidaan varustaa soft-close toiminnolla äänettömän käytön varmistamiseksi.

Ovikehyksemme on useimmiten valmistettu alumiinista, mikä tekee niiden rakenteesta ylivoimaisen tukevan ja kestävän. Valittavana on kuusi anodisoitua tai pulverimaalattua kehysvaihtoehtoa sekä laaja valikoima ovimateriaaleja, joita pystytään lähes rajattomasti yhdistelemään. Vaihtoehtoisesti kehys voidaan valmistaa mdf:stä tai lastulevystä, jolloin pintamateriaalina käytetään melamiinia tai viilua.

Laaja valikoima ovimateriaaleja

Liukuovissa voidaan hyödyntää monenlaisia materiaaleja. Valikoimasta löytyy peilejä, laseja, melamiinipintaisia levyjä sekä viilua, luonnonmateriaaleja ja kuviokalvioita. Näitä materiaaleja pystytään myös yhdistelemään, joten mahdollisuudet ovat melkein rajattomat.

Aina räätälöity mittojen mukaan

Stirpen kaikki liukuovet ovat yksillöllisiä ja räätälöidään aina asiakkaan toiveiden ja mittojen mukaan.

LIUKUOVET

Suunnittele oma säilytysjärjestelmäsi

Vaatehuone, jos sellaiselle on tilaa, on paitsi ylellinen, niin myös äärimmäisen kätevä käyttää.

Inspiroidu kuvagalleriastamme

Katso kuvagalleriastamme kuvat ja inspiroidu!

Stirpe – Liukuovet ja säilytysjärjestelmät

Stirpe on vuonna 1986 perustettu perheyritys. Yritys sijaitsee Lapväärtissä, Vaasan ja Porin välissä 8 – tien varrella. Stirpe on 30 -vuoden ajan toimittanut korkealaatuisia tuotteita suomalaisiin koteihin.