Stirpe Oy

Stirpe on tarjonnut ratkaisuja kotien ja yritysten säilytystarpeisiin ja vuodesta 1989. Menestyksemme perustana ovat korkea laatu ja oikea-aikaiset toimitukset. Tuotteet räätälöidään huolellisesti ja tinkimättömästi asikkaiden toiveiden mukaan. Vuosien varrella tuotevalikoimamme on kasvanut pisteeseen jossa voimme sanoa, että jos pystyt kuvittelemaan ratkaisun, me pysytymme sen toimittamaan.

Meille laatu on keskeinen menestystekijä ja Stirpe voikin tarjota markkinoiden korkealaatuisimpia liukuovia ja säilytysjärjestelmiä. Stirpen tuotteet antavat ratkaisun kaikkiin säilytyspulmiin sillä jokainen komero on ainutlaatuinen, asiakkaan mittojen mukaan tehty. Olipa sisustustyylisi mikä tahansa, laajasta valikoimastamme löytyy sopiva vaihtoehto. Tuotteet sovitetaan aina tilaasi sopivaksi ja toimitetaan erinomaisen asiakaspalvelun hengessä.

Stirpen kokeneet jälleenmyyjät auttavat sinua parhaan mahdollisen ratkaisun löytämisessä ja taidokkaat asentajat hoitavat mielellään loput.

Suunnittele oma säilytysjärjestelmäsi

Vaatehuone, jos sellaiselle on tilaa, on paitsi ylellinen, niin myös äärimmäisen kätevä käyttää.

Inspiroidu kuvagalleriastamme

Katso kuvagalleriastamme kuvat ja inspiroidu!

Stirpe – Liukuovet ja säilytysjärjestelmät

Stirpe on vuonna 1986 perustettu perheyritys. Yritys sijaitsee Lapväärtissä, Vaasan ja Porin välissä 8 – tien varrella. Stirpe on 30 -vuoden ajan toimittanut korkealaatuisia tuotteita suomalaisiin koteihin.